De conferentie van Google voor Android eindigt gisteren met enkele goede nieuws. Google heeft zijn innovatie plannen voor 2011-2012 and de wereld vertelt.

Eerst hebben we de cijfers: Google aankondigt 100 miljoenne Android smartphones verkocht in de wereld, 400.000 activatie van nieuwe terminals en 200.000 applicatie beschikbaar om de Android Market.

Nadien waren er enkele aankondigingen: de dringend output van versie 3.1 voor Motorola Xoom en DE groote nieuws: het aankomst van IceCreamSandwich, de nieuwe Android versie. Omdat deze voor versie zal zo wel beschikbar voor smartphones en tableten zijn, de ontwikkelers zullen op hetzelfde SDK werken.

Google voorstelt ook de inrichting van een team hoe zal de bouwers helpen om de terminals de updaten. De fabrikanten zullen ook hulp krijgen van Google gedurende 18 maanden..

Met Google Music Beta, de nieuwe streaming music service van Google, een andere news van de I/O, je zal kunnen luisteren gratis aan 20.000 of jouw muzieken van je terminal. Deze service werkt nu allen, jammer genoeg, in de VS.

Dat is geen innovatie want deze systeem al voor iPhone bestond, maar deze van Google is gratis en er zal geen enkele approbatie system gecreerd worden.

We kunnen deze artikel met een ‘Google touche’ eindigen: alle ontwikkelers aanwezige zullen gratis een Galaxy Tab 10.1